Картите Reflective Celebration — Reflective Celebration
0
0
Subtotal: 0.00лв.

Нямате артикули в количката.

No products in the cart.

Картите Reflective Celebration

75.00лв.

Ще получите:

  • 44 карти с въпроси за себерефлексия и равносметка на изминалата година (някои с допълнителни задълбаващи въпроси)
  • Карта за ваш въпрос, в която да допишете въпрос от себе си
  • Въвеждаща карта Началото за историята и смисъла на процеса
  • Карта с насоки за провеждане на Ритуала за равносметка
  • В церемониална кутия с магнитно закопчаване
  • С лично наричане от автора

Availability: 161 налични

Повече за картите Reflective Celebration

Reflective Celebration e вашата грижа за душата и инструмент за себеразвитие.

Reflective Celebration е вашето огледало. То ще ви помогне да погледнете на живота си от нов ъгъл – по-искрено и по-надълбоко – за да можете да продължите напред в новата година осъзнато и към повече щастие.

Ще получите церемониалната кутия с 44 карти с въпроси. Всяка карта представя ключов въпрос за съзнателната годишна равносметка, който ще ви накара да върнете лентата назад и да се погледнете отново. Картите включват въпроси за ключови моменти от годината, мисли и чувства, нагласи и убеждения, професионално развитие и междуличностни отношения. Както за миналото, така и за бъдещето.

Картите Reflective Celebration са:

Тези карти не са игра.

Дълбокото вглеждане в себе си изисква по-различна, предразполагаща среда. За да има ефект, себерефлексията има нужда от специално внимание и отношение.

Вашият повод

Reflective Celebration е вашият повод за израстване и празнуване на живота. С тях ще можете да видите уроците в преживяванията – както трудните, така и веселите – да видите ползите в тях за етапа, в който се намирате в живота си.

Картите са подходящи както за хора, които регулярно се вглеждат в личностното си развитие, така и за тези, които искат сега да започнат своя път към по-осъзнат живот.

Reflective Celebration ще ви представи въпроси, които всяка следващата година ще разкриват нови истини за живота на всеки, който се докосне до тях. Защото вие самите ще сте различни!

Reflective Celebration е път към една по-автентична година.

Reflective Celebration е средство за повече осъзнатост и развитие.

Reflective Celebration е повод за обръщане навътре. И повод за споделяне.

Reflective Celebration е инструмент за свързване.

Reflective Celebration е вашият повод за интимна среща с най-близките ви хора.

Reflective Celebration е вашето време за себе си във всеки един момент от живота.

Сребърната нишка на доброто

В създаването на картите Reflective Celebration участват множество хора с отношение към красотата, качеството и душевността в ежедневието ни.

Всеки участник в процеса по създаване е запознат с мисията на Reflective Celebration за по-автентичен и по-съзнателен живот.

Всеки е вложил част от своята душа в продукта, който получавате. Някои – своята креативност или ръчен труд, други – своята професионална експертиза или съвет, трети – своята емоционална подкрепа.

С покупката си, ще получите и доза от вложената енергия на всички тези хора. Така ще продължите сребърната нишка на доброто към свят на повече осъзнатост и автентичност.

Допълнителна информация:

Поръчките се обработват в рамките на 5 работни дни от постъпването им, освен ако не е посочено друго, Поръчките се обработват и изпращат в регулярното работно време от понеделник до петък от 9:00 до 18:00ч СЕТ, с изключение на празничните дни. Поръчки, направени през уикенда или по време на национални празници, ще бъдат изпратени на следващия работен ден.

При желание за покупка на 10 и повече бройки, моля пишете на office@reflectivecelebration.com.

Доставки в България се извършват с куриерска фирма Еконт – до адрес и до офис. При поръчка попълнете желания адрес или офис, за да получите точна цена на доставката. Попълнете първо колонката вдясно (офис или адрес), за да може да въведете детайлите за улица, адреси телефон.

Доставки в чужбина са възможни по предварителна уговорка. Поръчките се уговарят по имейл или телефон и след заплащане по банков път. За повече информация, моля пишете на office@reflectivecelebration.com.

Тегло: 0.260 кг

Тегло 0.26 кг
Shopping Cart
Картите Reflective Celebration
75.00лв.

Availability: 161 налични