Поканете Reflective Celebration при вас — Reflective Celebration
0
0
Subtotal: 0.00лв.

Нямате артикули в количката.

No products in the cart.


Поканете Reflective Celebration при вас!


Reflective Celebration e формат за споделяне!

За рефлектиране върху изминалата година и живота като цяло.

За празнуване на живота и нашата автентичност в него.

Картите ви позволяват да организирате свой ритуал за годишна рефлексия с близките си в домашни условия. А ако искате да организирате Reflective Celebration за по-широк кръг от хора, отвъд домашната среда, можете да разберете как по-долу.

Форматът:

Всеки Reflective Celebration следва една обща и консистентна логика:

притихване – рефлексия – празненство

Това е форматът, който онагледява концепцията Reflective Celebration на практика. Това е форматът, който в годините се е доказал за ефективен. Целта на едно Reflective Celebration събитие е да помогне на всеки участник да се свърже със себе си, да се огледа съзнателно и да празнува живота си в цялата му пълнота.

Въпреки това, в детайлите си, всяко Reflective Celebration събитие е леко различно. Детайлите в програмата и конкретните практики са съобразени с профила и броя на участниците, както и локацията, която е домакин на конкретното събитие.

водещ:

Диляна Добринова,
създател на Reflective Celebration

Всяко събитие Reflective Celebration е водено от Диляна, създател на формата и концепцията. Диляна е професионалист с дългогодишен опит в комуникациите и воденето на групови уъркшопи, а вече и такива в сферата на психотерапията. 

Зад гърба си има над 200 часа лична психотерапия и участие в групови психотерапевтични обучения и тренинги. Обучава се в Българския институт по неорайхианска аналитична психотерапия и практикува като аналитичен психотелесен терапевт под супервизия в гр. София.

Партньори:

Един от принципите на Reflective Celebration е Принципът на партньорство, чрез който се дава видимост и подкрепа на други брандове, които споделят сходни ценности като Reflective Celebration и създателката му. Целта на партньорствата е хората, които се докоснат до Reflective Celebration, да получат по-наситено с послания преживяване във всяка ключова точка на преживяването. Така силата на общите послания на партниращите си брандове може да доведе до по-голям шанс за промяна в мисленето и нагласите на хората относно собствения им живот.  🌺

Партньори в едно Reflective Celebration събитие могат да са брандове с техните услуги или продукти, както и конкретни хора с техните индивидуални умения.

Партньорствата се обсъждат преди конкретното събитие. Могат да бъдат еднократни или дългосрочни, спрямо преценката на организиращите страни.

свързване - откритост - споделеност - дълбочина - интимност - осъзнатост - празненство
удовлетворение

За запитвания, пишете на office@reflectivecelebration.com

Shopping Cart