Доставка и плащане — Reflective Celebration
0
0
Subtotal: 0.00лв.

Нямате артикули в количката.

No products in the cart.

Доставка и плащане

на сайта reflectivecelebration.com

Право да извършват поръчки и да приемат доставки имат само лица, навършили 18 години.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез транспорт на наш дистрибутор. Доставката се извършва до посочения от Клиента адрес на територията на Република България с куриерска фирма Еконт Експрес ООД.

Доставки се изпълняват в делнични дни спрямо графика на куриерска фирма Еконт Експрес ООД от 09:30 до 18:00 часа, без официални празници.

Цената на доставката се определя от актуалната тарифа на обслужващата куриерската фирма. При противоречие между предвижданията на настоящите Общи условия и/или раздел „Доставка“ от електронния магазин www.reflectivecelebration.com и актуалната тарифа на обслужващата куриерската фирма, предимство има последната.

Преди изпращане на поръчаната стока СОУЛАР УЪРКС ЕООД има право да се свърже с Клиента на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Клиентът е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Търговецът обработва поръчките в срок от 5 работни дни от извършване на поръчката. Доставката обичайно се извършва в рамките на обичайния в практиката срок съобразно с избрания способ за доставка.

Поръчаните стоки се доставят срещу подпис, като по-големите пратки при използване на куриерска услуга се доставят до входа на сградата.

Клиентът е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и дефекти. Клиентът има право да предяви рекламация, в рамките на 2 (два) месеца, считано от датата на получаване на доставката на поръчани стоки, в случай че поръчката не е пълна; стоката е доставена с изтекъл срок на годност; е доставена друга стока, различна от поръчаната от Клиента; е доставена стока с нарушена опаковка, което я прави негодна за ползване; е налице друго явно несъответствие на стоката с договора за продажба. Процедурата по предявяване на рекламации е описана в Общите Условия на Соулар Уъркс ЕООД.

Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Shopping Cart